Naša škola ove godine proslavlja deseti rođendan. Svečano je otvorena u maju 2010. U septembru 2010. škola je brojila 515 učenika, ovu školsku godinu je pohađalo 977 učenika, raspoređenih u 42 odjeljenja, organizovanih u  dvije smjene. Za deset godina postojanja škola je izgradila svoje prepoznatljivo ime u javnosti. Kadar, opremljenost, podrška učenicima su rezultirali brojnim priznanjima i povjerenjem roditelja.

U školi se realizuju projekti „Eko škola“, „Moje vrijednosti i vrline“, „Škola za 21. vijek“,    započeti su projekti „Školska medijacija“ i „Kvalitetno obrazovanje za sve“.

Nove, nepredviđene okolnosti su promijenile plan za proslavu jubileja. Koliko im nedostaje škola i rad u njoj učenici su pokazali i brojnim prilozima. Uz veliki trud učenika i nastavnika nastao je bogat program. Recitatori, solisti, pjevači, igrači i slikari su iskazali svoje talente uz pomoć nastavnica: Aleksandre Mijušković, Milene Dulović, Aleksandre Stojanović-Đuričić, Ane Kovačević, Snežane Leovac. Dio zanimljivih detalja i činjenica iz života škole u film je pretočio nastavnik likovne kulture Željko Pajović. Poseban efektan kolažni prilog su pripremile učiteljice IV razreda: Olivera Đurović, Dragana Racković, Dijana Gajović, Maja Bakrač i Rada Perović. Učenici II-a su prema instrukcijama učiteljice Ljiljane Nikolić pisali rođendanske čestitke školi.

Na virtuelnoj pozornici možete pogledati sljedeće tačke:

  1. Stihovi za poseban dan (https://youtu.be/s5YVBseAJQs)
  2. Pozdrav od prijatelja (https://youtu.be/9nldLt-nofA)
  3. We are the world (https://youtu.be/1kndscBWg48)
  4. Najljepša je zemlja moja (https://youtu.be/Z_LFIIPc2og)
  5. Oda radosti (https://youtu.be/TFHHmnkD0B8)
  6. Ritmika II-e (https://youtu.be/0WrHOKtH_ds)
  7. Hajde da se družimo (https://youtu.be/eIzWwE2T9rs)
  8. Likovni radovi (https://youtu.be/3kNifac3B7c)
  9. Slike iz života škole (https://youtu.be/nmXOvHhPf9Y)

Ostavite odgovor