Još jednom su na djelu pokazali naši učenici i njihovi roditelji da uvijek rado iniciraju i učestvuju u svim akcijama koje doprinose stvaranju ljepših i kvalitetnijih uslova za rad i boravak u školi.

I pored toga što su dani vikenda, akciji ozelenjavanja dvorišta, koju je pokrenuo Savjet roditelja, odazvao se veliki broj roditelja i učenika VII, VIII i IX razreda. U radnoj i prijatnoj atmosferi je posađeno oko 100 sadnica: crnog bora, alepskog bora, smrče i lipe. Lijepo je bilo vidjeti na istom zadatku roditelje, učenike i zaposlene, svi su pokazali veliku volju da oplemene školsko dvorište i obezbijede divne uslove za druženje naših učenika i svih budućih generacija.

Zahvalni smo svima koji su učestvovali u ozelenjavanju, a posebno pokretaču ove akcije, gospodinu Dževadu Purišiću, predsjedniku NVO „Savjet roditelja OŠ 21. maj“, koji je veoma zaslužan i za kvalitet realizacije iste. Sadnice su obezbijeđene preko Ministarstva poljoprivrede, Uprave za šume Kotor i rasadnika Nikšić i Kolašin.

Ponosni smo na kvalitetnu saradnju sa lokalnom zajednicom i uključenost naših učenika i roditelja u život škole i uvijek ćemo rado biti podrška u svim njihovim idejama i akcijama.

Ostavite odgovor