Ekipa emisije „Oblačić“ sa TV777 je obišla našu školu i napravila lijep prilog o produženom boravku, na čemu smo im veoma zahvalni.

Drago nam je što su i oni prepoznali kvalitetno funkcionisanje boravka i njegov bitan doprinos kvalitetu ponude koju omogućavamo najmlađim drugarima i njihovim roditeljima. Današnji način života nameće veliko interesovanje roditelja za produženi boravak i ta usluga u školi je postala neophodna u cilju doprinosa lakšem funkcionisanju porodica najmlađih školaraca koji nijesu dovoljno samostalni da sami ostaju kući. Već godinama smo prepoznati kao ustanova koja posebnu pažnju posvećuje ovom segmentu rada i trudi se da izađe u susret potrebama roditelja. Posebno smo ponosni na vaspitačice koje svakodnevno osmišljavaju različite aktivnosti i doprinose da svi mališani u boravku provode kvalitetno vrijeme. Kroz zajedničko učenje, igru i druženje svi oni stiču važne životne vještine i sklapaju divna prijateljstva za cijeli život. Naš produženi boravak radi svakog radnog dana od 6.45 do 16.30 i ove godine ga koristi oko 100 učenika prvog i drugog razreda.

Dosadašnja lijepa saradnja sa roditeljima i naša želja da se ista i dalje nastavi nas obavezuje da i dalje posebnu pažnju posvetimo radu boravka i budućim generacijama ponudimo još kvalitetnije uslove.

 

PRODUŽENI BORAVAK

Ekipa emisije „Oblačić“ sa TV777 je obišla našu školu i napravila lijep prilog o produženom boravku, na čemu smo im veoma zahvalni.Drago nam je što su i oni prepoznali kvalitetno funkcionisanje boravka i njegov bitan doprinos kvalitetu ponude koju omogućavamo najmlađim drugarima i njihovim roditeljima. Današnji način života nameće veliko interesovanje roditelja za produženi boravak i ta usluga u školi je postala neophodna u cilju doprinosa lakšem funkcionisanju porodica najmlađih školaraca koji nijesu dovoljno samostalni da sami ostaju kući. Već godinama smo prepoznati kao ustanova koja posebnu pažnju posvećuje ovom segmentu rada i trudi se da izađe u susret potrebama roditelja. Posebno smo ponosni na vaspitačice koje svakodnevno osmišljavaju različite aktivnosti i doprinose da svi mališani u boravku provode kvalitetno vrijeme. Kroz zajedničko učenje, igru i druženje svi oni stiču važne životne vještine i sklapaju divna prijateljstva za cijeli život. Naš produženi boravak radi svakog radnog dana od 6.45 do 16.30 i ove godine ga koristi oko 100 učenika prvog i drugog razreda. Dosadašnja lijepa saradnja sa roditeljima i naša želja da se ista i dalje nastavi nas obavezuje da i dalje posebnu pažnju posvetimo radu boravka i budućim generacijama ponudimo još kvalitetnije uslove.

Posted by JU OŠ "21. maj" Podgorica on Monday, February 4, 2019

Ostavite odgovor