Proslava Dana škole

Naša škola je obilježila svoj  osmi rodjendan u petak, 18.maja.

Tim povodom je prikazan  poetsko-muzički program pod nazivom “Ima neka tajna veza”, organizovana je maskenbal- žurka za učenike od I-IV razreda, odigrana je  finalna utakmica fudbalskog  turnira  učenike V razreda.

U muzićko-poetskom  program učestvovao je veliki broj učenika: školski hor, hor II-a,   ritmika učenica iz III-a, folklorna sekcija koja  je izvela igre iz stare Crne Gore i Boke, recitatorska sekcija koja nam je prikazala dio programa održanog za Dan knjige.

Solo tačke imale su recitatorke  Neira Čikić i Dunja Nišavić, a pjesmu su u duetu otpjevale  Iva Nikčević I Ljubica Pejaković.

Program su pripremili nastavnici: Aleksandra Mijušković(hor), Veronika Rutović( recitatori), Marko Savićević(folklore), Marijana Zarubica(ritmika)  i Olja Đurović (hor IIa).

Nakon programa “Ima neka tajna veza” u holu škole je održana maskenbal-žurka za učenike od I-IV razreda. Vesela, razigrana velika grupa učenika u kojoj  su najbrojniji bili prvaci, uživala je uz poznate dječije pjesme. Program je uspješno vodila i djecu zabavljala Nevena Vukanović,asistentkinja u nastavi.

Žiri je odabrao “škosku reprezentaciju”  od 20 učenika, za učešće na velikom Opštinskom maskenbalu koji će se održati na Trgu nezavisnosti  2.juna.

Dan škole je proslavljen i sportski, u sali za fizićko odigrana je utakmica između Vb I Vc. Pobijedilo je Vc i tako postalo pobjednik turnira koji su organizovali nastavnici Slobodan Janić i Saša Bakrač.

Proslava  je bila prava prilika da  se predstavi dio rada u ovoj školskoj godini.

Nadamo se da smo uspjeli u namjeri da Dan škole bude praznik za  naše učenike i njihove roditelje.

Više fotografija pogledajte u Foto galeriji. Dva videa sa priredbe možete pogledati na Youtube: video1 , video2 .

 DSC_4089_resize  DSC_4092_resize
 DSC_4265_resize  DSC_4278_resize
 IMG-6c209857b44878c3ad15ac764222380a-V  IMG-c748c69c772cb72e3a2c1023d08d14f6-V

Ostavite odgovor